Hela denna sida är en annons

Runar, Harry, Jörgen och Annika

Trygga kandidater, Centerns lagtingsgruppledare, partiordförande och bägge vice. Dream-team.

Partiordförande Harry Jansson.

Harry är beredd att ta sig an såväl Jomala som hela Åland. Harrys kompetenser är många och välkända! Få behärskar grunden för självstyrelsen som våran Harry!
http://www.centern.ax/valkandidater/harry-jansson

Jörgen Pettersson.

Jörgen har fyra intensiva år bakom sig som ordförande för lagtingets mäktiga finans- och näringsutskott och uppdrag internationellt i BSPC och Nordiska rådet. Han ställer upp i såväl Mariehamn som i lagtingsvalet och är redo att inspirera hela Åland!
http://www.centern.ax/valkandidater/jorgen-pettersson

Annika Hambrudd.

Centerns viceordförande och socialarbetare som sett även de mindre glada sidorna av vårt samhäll. Annika bär med sig kunskaper som ingen annan matchar. Hon är redo att fortsätta stärka Jomala och hela Åland!
http://www.centern.ax/valkandidater/annika-hambrudd

Runar Karlsson.

För Runar är varenda en ålänning precis lika viktig. Han är sakpolitikern som införde begreppet rondeller på Åland. Runars tro på individens och kommunens egen förmåga är orubblig. Runar är redo för ännu en valrörelse!
http://www.centern.ax/valkandidater/runar-karlsson

 

Envishet och målmedvetenhet är ett drag som dessa kandidater delar. Tillsammans har dessa fyra erfarenheter som kommer oss alla till godo.
Kandidater med engagemang från landsbygd och från Mariehamn.
Kandidater med spridning både geografiskt, i intresseområden och i direkt erfarenhet av politiskt arbete - men det som förenar är ett brinnande samhällsengagemang och viljan att påverka, att skapa och att ta ansvar.
Starka kvinnor kandiderar för Centern, någon ny, någon erfaren, en talman, en minister. Spridning från hela Åland, stad, landsbygd och skärgård.
Våra värdeord är jämställdhet, trygghet och hela Åland. Dessa kvinnliga kandidater jobbar för det, varje dag.