Hela denna sida är en annons

Det heter inte ETT lantråd - det heter EHN!

GÅ OCH RÖSTA på nr 72 i lagtingsvalet och nr 608 i valet till Stadsfullmäktige i Mariehamn!

EN RÖST PÅ MIG
ÄR EN RÖST FÖR EN
TRYGG FRAMTID

Jag heter Johan Ehn och jag vill bli ditt och Ålands nästa lantråd. Jag vill fortsätta mitt politiska arbete för att skapa bättre förutsättningar för dig och andra människor att leva de liv ni själva trivs med.

Klok politik är att ta tag i frågor som löser gemensamma problem och att låta bli att reg- lera sådant som du bäst bestämmer själv, till exempel frågor som gäller dig och din familj.
För att välfärden ska kunna utvecklas krävs fler jobb och fler företag. Ett moderat ledarskap kan skapa detta.

Åland behöver en stark självstyrelse där vi ålänningar får råda över sådant vi bäst beslutar här och där det svenska språket står i centrum.

Jag har varit med i politiken länge. Länge nog för att veta att jag kan, vill och har den rätta glöden för att axla regeringsansvaret och föra Åland mot en ljusnande framtid.

Politiska uppdrag:
Minister i Ålands landskapsregering 2011– Partiordförande för Moderat Samling för Åland 2006– Medlem i stadsfullmäktige i Mariehamn 2011– Ordförande i stadsstyrelsen i Mariehamn 2008–2011 Ledamot i Ålands lagting 2003–2011. Vicetalman 2005–2007 Medlem i stadsstyrelsen i Mariehamn 2001–2008

Johan Ehn
I mitten på förra veckan kom ett efterlängtat beslut från Universitets- och Högskolerådet (UHR) i Sverige. Det för åländska studerande populära och viktiga högskoleprovet kommer att ordnad på Åland också under hösten 2015!
Johan Ehn
Inkommande måndag kommer ÅTs redaktör Kerstin Österman att hålla en partiledarintervju med mig. Tidningen inbjuder nu dig att ställa frågor till mig! Passa på!
Johan Ehn
Ytterligare en sommar lider mot sitt slut! Jag hoppas att ni haft möjlighet att njuta, umgås med familj och vänner, laddat batterierna och nu är taggade för en politiskt het och intensiv höst! För egen del är jag verkligen laddad!